top of page

Over ons:

 

In het hart van Vleuten, al bijna 70 jaar een begrip: Groentehandel  Jan Bos. Halverwege de jaren 40 opgericht, toen de heer en mevrouw Bos op het Haarpad in Haarzuilens een handel in groenten en fruit begonnen. Een familiebedrijf werd geboren, dat anno nu nog altijd gekenmerkt wordt door passie en bevlogenheid. Inmiddels is Jan Bos Groentehandel al decennialang te vinden in het karakteristieke witte pand aan de Pastoor Ohlaan in Vleuten. Zo’n 35 jaar geleden nam zoon Hans de dagelijkse leiding over van zijn moeder. Maar de echte Vleutenaar weet, dat mevrouw Bos tot op hoge leeftijd dagelijks in ‘haar’ winkel te vinden was. Inmiddels staat ook de derde generatie klaar om Groentehandel Jan Bos een succesvolle toekomst te geven. Met de aanpakkersmentaliteit van zijn oma en de bevlogenheid van zijn vader staat Arjan Bos al sinds jonge leeftijd klaar voor klanten en afnemers.

De passie en bevlogenheid van de familie Bos is dagelijks merkbaar. Met oog voor iedere klant afzonderlijk, worden dagverse producten verkocht. Het assortiment bestaat in de eerste plaats natuurlijk uit alle denkbare soorten groenten en fruit. Daarnaast onderscheidt Jan Bos Groentehandel zich met ambachtelijk bereidde maaltijden uit eigen keuken, vers gesneden rauwkost en heerlijke verse (fruit-) salades. De medewerkers geven graag advies over hoe de producten schoon te maken, te bewaren en te bereiden. 

Ook liefhebbers van biologische producten zijn bij Jan Bos Groentehandel aan het juiste adres. Zo staan er wekelijks “Biologische tassen” klaar, gevuld met biologische groenten en fruit.

In het najaar van 2014 heeft de winkel van de familie Bos een grondige make over ondergaan. In de volledig vernieuwde en gemoderniseerde winkel worden klanten nog beter op hun wenken bediend. En… vaak voordeliger dan u denkt!

 

Graag tot ziens bij Jan Bos, úw groentehandel

bottom of page